Nämä 5 ruokakauppaketjut vievät sinut pisimpään

Parhaimmasta kulmasta leikkaamaan varret optimaaliseen veden lämpötilaan perkiness, olemme tehneet tutkimusta, kun on kyse leikkokukat elossa. Mutta kysymys on edelleen: Mitä kukkia todella antaa sinulle parhaan bang for your buck? Seuraavalla kerralla kun käsittelet kastetta koukussa, suosittelemme, että tarttumme yhteen näistä viidestä kauniista ja kestävästä lajikkeesta, joista kaikilla on vaikuttava malja-aika kahdesta neljään viikkoon.

1

ALSTROEMERIA: KAKSI VIIKOT

Olet luultavasti nähnyt nämä kaverit vuosia ... ja nyt tiedät heidän nimensä. Pilkullinen, trumpetin muotoinen kukinta kestää jopa 14 päivää, kun he antavat raikkaita vettä päivittäin (he ovat suuria juomia, joten älkää hakkaa). Sana viisaalle: vihreät lehdet alstroemerian varret muuttuvat keltaiseksi ja kelevat hyvin ennen kuin kukat itse kukkivat. Joten yksinkertaisesti irrottakaa ruskeat lehdet, kun ne näkyvät, ja nauttivat edelleen värikkäistä kukoistavista päivistä, jopa viikoista, sen jälkeen.

2

VASTAVAT LILIES: KAKSI VIIKOT

Kun ostat tuoreita, tuoksuvia liljoja kestää usein viikkoa ennen tiukkoja silmuja avata . Ei myöskään ole harvinaista, että yksi nuppu puhkesi auki, mutta toinen samalla kannalla kestää vielä viisi tai kymmenen päivää osoittaakseen sen värejä. Lopputulos? Kukka, joka on tyylikäs, aina kehittyvä ja parhaiten super kestävä. Loppusanat Muista poistaa sotkuiset siitepölypusseja ja laittaa liljat pois suorasta auringonvalosta mahdollisimman pitkän käyttöiän jatkamiseksi.

3

CARNATIONS: KOLME VIIKKOA

Neilikat saavat huonoa rapia "halvalla", mutta rehellisesti mitä ei rakasta? He ovat iloisia, lompakon ystävällisiä, tulevat kaikkiin väreihin auringon alla ja näyttävät super chiciltä, kun ne lyhennetään ja järjestetään yksinkertaisesti. Oi, ja mainitsimme, että he ovat viimeiset kolme viikkoa? Muista vain poistaa terälehtiä tai lähteitä, jotka osuvat vesitasolla tai alla, ja virkistävät säännöllisesti H2O-tarjontaansa.

4

ALLIUM: kaksi tai kolme viikkoa

Eivätkö nämä violetit orbit saa sinut onnellisiksi katselemalla niitä? Hyviä uutisia - laaja veistoksellinen kukinta kestää kahden ja kolmen viikon välillä, kun sitä hoidetaan kunnolla. Erittäin tärkeä huomautus: He ovat itse asiassa samasta perheestä kuin sipulit, makupalat ja purjo ja niiden vesi voi alkaa hajuillaan, jos et päivitä usein.

5

CHRYSANTEMUM: NELJÄ VIIKÄ

Nämä länsimaiset kukat ovat ylivoimaisesti paras arvo dollaria varten: ne kestävät koko 25-30 päivää. Jotta ne pysyisivät tuoreempina pidempään, valitse krysanteemit mukavilla pitkillä varrilla ja leikkaa ne imevät muutaman päivän välein.

Saatat pitää myös...