Miniature Golden Retriever (syvällinen tutkimus ja opas)

Golden Retrievers ovat äärettömän suosittuja. Kuitenkin niiden koko on tehnyt joidenkin mahdottomaksi tuoda uskollinen, sietämätön rotu kotiin. Miniature Golden Retriever on "suunnittelija koira", joka paperilla voi torjua tätä kysymystä. Mutta ovatko nämä pienet koirat suuret niistä asioista, jotka tekevät Goldiesistä hienoa?

Miniature Golden Retrievers yhdellä silmäyksellä

Toisin kuin paljon suunnittelijakoiria, miniatyyri kultainennoutaja näyttäisi olevan konkreettisempi alkuperätarina. Sen juuret juontavat juurensa 2000-luvun alussa, kun Kentucky-kasvattaja yhdisti Golden Retrieverin, Villakoiran ja Cocker Spanielin. Muutaman vuoden kuluttua spanieli pudotti sekoittumisen aggressiivisten taipumustensa vuoksi.

Tuloksena Golden Retriever / Poodle -seoksella on jopa tavaramerkki nimi: Comfort Retriever. Kun sanotaan, että kun lisää kasvattajia on hyökätty tuottamaan tätä hybridiä, muutamat ovat palauttaneet alkuperäisen kolmen koiran malliin.

Tämä tuottaa siis melko ainutlaatuisen ryppyjä koiran hankkimisprosessissa. Koska hybridi on luotu, on tärkeää, että kysyt, onko Comfort Retrieverillä jokin Cocker Spaniel. Tämän kolmannen koiran lisääminen voi muuttaa poochin persoonaa.

Kun sanottiin, Comfort Retriever on suunniteltu vain yhteen tarkoitukseen: antaa ihmisille, joilla ei ole tilaa hoitaa Goldiea mahdollisuutta tuoda kotiin pienempi koiran versio. Hybridin geneettinen koostumus on osoitus tästä. Tyypillinen Comfort Retrieverin geneettinen meikki vaihtelee 50-75 prosenttia Goldie.

Kuten voi arvata, tämä Goldie-raskas muotoilu tuottaa poochin, jolla on vahvoja fyysisiä Goldie-piirteitä sen koosta riippumatta. Kaksinkertainen päällys, väri, leveä kuono, ekspressiiviset silmät ja levykkeet ovat suoraan yhteydessä Goldien DNA: han. Kuitenkin, jos Comfort Retrieverillä on spanieli-genetiikka, takki voi olla yksinäinen ja kihara.

Juuri siksi, että hybridi on suunniteltu pienikokoiseksi kultaiseksi noutajaksi, tämä ei tarkoita sitä, että sinulla on kädessäsi lelu rotu. Comfort Retriever painaa yleensä 20-50 kiloa ja seisoo noin 14-20 tuumaa.

Millainen persoonallisuus kuljettaa Comfort Retriever?

Koska voimme tunnistaa Comfort Retrieverin alkuperä huomattavasti tarkemmalla tarkkuudella kuin muut hybridit, paljon arvailuja, jotka voivat olla osia ja osaa muita hybridejä, ei ole tässä. On melko myönteistä, että nämä pienet koirat toimivat kuten Goldies.

Sellaisinaan nämä pooches ovat energisia työkoiria, jotka ovat riittävän älykkäitä tekemään monimutkaisia ​​tehtäviä. Heidän DNA-kasveillaan on tehtävä työtä heidän tähystysaikaansa, joten he etsivät jotain tekemistä - vaikka se olisi yksinkertainen noutaminen peli.

Comfort Retriever on myös kovaa uskollista perhekokoa, joka löytää täydellisen onnellisuuden yksinkertaisesti olemalla lähellä niitä, joita hän rakastaa. Hänellä ei ole mitään ongelmaa, joka ilmaisee hänen tunteensa tyypillisen hymyn kautta, joka tekee säännöllisistä kultaisista niin houkuttelevia. Koska hän on pienempi, saatat joutua näkemään suuremman tapauksen, joka vahingoittaa häntä vahingossa.

Aikuisten serkkujensa tavoin Comfort Retriever ei ole paljon barker, joten hän tekee melko kovaa vahtikoiraa. Itse asiassa hän on paljon vähemmän tehokasta kuin täysikasvuinen Goldie, joka ainakin voi tahattomasti käyttää suuren koonsa pelotella.

Vaikka Comfort Retrievers rakastavat pelata, ne ovat parhaiten varustettuja sisäpelejä varten. Onneksi niiden kompakti koko tekee siitä paljon helpompaa omistajille mahtuakseen tähän tarpeeseen. Niiden koko tekee niistä erinomaisen koiran myös lapsille, varsinkin kun ajatellaan, että hybridi kulkee Goldien tunnetulla lempeällä tavalla.

Kaikki tämä on yksi tähti. Jos Comfort Retrieverillä on spanieli-DNA, hän saattaa näyttää hieman kapealta aggressiiviselta. Jos haluat välttää tämän mahdollisen tendenssin, on tärkeää, että varmistat, että hyvämaineinen kasvattaja työskentelee, ei sisällä spanielejä jalostusprosessissa.

Katsokaa Comfort Retriever in Action

Comfort Retrieverin erottuva ulkoasu voi olla hieman trippy, varsinkin koska ne näyttävät yleensä näyttävän Golden Retrieversilta. Tämä video näyttää, kuinka lähellä nämä suloiset koirat näyttävät verrattuna "todelliseen asiaan". Videon koirat odottavat, joten niiden koon voi hieman liioitella.

Mikä on Comfort Retrieverin temperamentti?

Comfort Retriever on korkean energian koira, jonka leikkisä vaistot eivät ole kaukana perinteisestä Goldie-puusta. Tämä tarkoittaa, että hybridi on pooch, joka tarvitsee runsaasti liikuntaa ja toimintaa, jotta se pysyy onnellisena. On suositeltavaa antaa koiralle vähintään 30 minuuttia runsasta liikuntaa.

Suuri bonus Comfort Retrieverin kanssa on se, että koira sopii asunnon elämään edellyttäen, että täytät hänen harjoittelustarpeensa. Tämä edustaa tyypillistä paradigma-siirtymistä perinteisestä Goldiestä, joka ei yksinkertaisesti käsittele asunto-elämää. Se sanoi, että auttaa, jos pienemmällä kaverillasi on pääsy pihalle.

Kuten perinteinen Goldie, Comfort Retrieverin loistava uskollisuusvuosi merkitsee, että hän mielellään mukautuu omaan liikuntaohjelmaansa. Sellaisena voit luottaa seuralaiseen lenkkeihin, pitkiä kävelylenkkejä tai uima-altaaseen. Vain olla varma seurata hänen toimintaa - koira työntää rajoja hänen energiansa, jos annat sen.

Koska Comfort Retriever on aistillinen koira, on tärkeää, että annat poochillasi asianmukaisen määrän henkisesti stimuloivaa toimintaa. Tämä voisi olla niin yksinkertainen kuin antaa hänelle palapeliä tai heittää tennispalloa takapihalla. Koska hän on työkoira, hän katsoo näitä hauskoja harrastuksia työksi, joka on suoritettava.

Onko harjoittelua Comfort Retriever vaikea?

Comfort Retriever soveltuu hyvin harjoittelukokemukseen. Hybridi on voittanut yhdistelmä olemasta valoisa, innokas miellyttää ja halukas kuuntelemaan komentoja. Vaikka tämä ei tarkoita sitä, että koira on täydellinen pooch yön yli, se tarkoittaa, että sinulla on paljon vähemmän taistelua kädet.

Jos sinulla on Spaniel-DNA: ta sisältävä Comfort Retriever, sinun pitäisi kiinnittää vähän ylimääräistä aikaa ja kärsivällisyyttä koulutukseen kuin muutoin. Tämä koskee erityisesti sosialisointia, kun poochin käyttäminen on muiden ihmisten ja koirien ympärillä auttaa koirien aggressiivisten spanielien taipumuksia.

Onko Comfort Retrievers edellyttävät samaa määrää Grooming kuten Goldies?

Kultajat voivat olla melko surullisia niiden jäljellä olevien hiusten määrästä. Comfort Retriever pyrkii kuitenkin irrottamaan paljon vähemmän, siihen pisteeseen, jossa jotkut pitävät koira hypoallergeenisena. Osa syystä tähän on koiran koko, mutta toinen syy on geneettisen koodin Poodle-päästä.

Vaikka Comfort Retriever ei ole paljon irti, koiran kaksinkertainen takki vaatii harjaamalla kaksi tai kolme kertaa viikossa pitääksesi sen näyttäväksi kiiltävältä ja terveeltä. Sinun on myös huolehdittava tavallisista tavaroiden hoitamisesta kuten korvapyyhintä, hampaiden harjaus ja kynsien leikkaus.

Onko Comfort Retriever terve Koira?

Esimerkiksi Goldiesillä on taipumus olla alttiina silmäsairauksille, niveltulehdukselle, allergioille ja iho-ongelmille. Niinpä tuntuu oikeudenmukaiselta ennakoida, että tällaiset ongelmat ilmenevät Comfort Retrieverissä. On myös syytä huomata, että hybridi voi olla taipumus Poodleihin liittyvien sairauksien, kuten patellaarisen luxation, taipumus. Kuten kaikki muutkin suunnittelijatkin, Comfort Retrieverin terveysongelmat ovat melko tuntemattomia. Tämä johtuu siitä, että koiran historia ulottuu vain edelliseen vuosikymmeneen. Koska koiran geneettinen koodi nojautuu niin voimakkaasti Goldien DNA: han, voi olla mahdollista katsoa kyseisen rodun terveysongelmia kestävämmälle terveydentilalle.

Kuinka paljon Comfort Retriever maksaa?

Luultavasti mikään muu suunnittelukoira ei ole laajemman alkuhinnan kuin Comfort Retriever. Saatat ehkä löytää yhden niin vähän kuin 700 dollaria tai jopa 6 000 dollaria. Vaikka tämä kuilu johtuu tavallisista lieventävistä tekijöistä, kuten ikä ja kasvattaja, se johtuu myös kysynnästä - muista, tämä on lähinnä mini-versio maan rakastetuimmasta koirasta.

Tämä voimakas hintalappu ei ota huomioon muita pitkäaikaisia ​​kustannuksia, jotka tyypillisesti liittyvät koiran omistajuuteen. Kun lasket koiran yleiskustannukkuuden, muista sisällyttää esimerkiksi lisensointi, eläinlääkärinretket, sterilisointi, ruoka ja muut avaimen koiranäytteet. Jos tämä vie sinut pois koiran hintaluokasta, etsi muualta poochin vuoksi.

Lovable Little Buddy

Jos voit vauhdittaa Comfort Retrieverin omistamisen kustannuksia ja pystyä täyttämään harjoitustarpeesi, löydät tämän hybridin unelmiesi koiraksi. Sweet, uskollinen, energinen, tämä pienempi koira on kaikki ominaisuudet, jotka tekevät Goldie niin rakastettava ilman tilaa Goldie vaatii. Et voi koskaan enää mennä täysikokoisena.

Saatat pitää myös...