Kuinka ottaa pitkän valotuksen

Pitkät valot ovat yksi suosikkikuvistani, koska ne näyttävät niin uskomattomilta (olettaen, että saat kaiken oikein, tietenkin) ja koska ne näyttävät vaikealta. Nyt en sano, että ei ole kunnollista työtä, jotta saisimme laukauksia kuin edellä, mutta se ei todellakaan ole niin monimutkainen kuin luulisi. Itse asiassa voit oppia ottamaan pitkän altistuksen vain muutaman minuutin kuluttua.

Ensinnäkin tarvitset tiettyjä pyydyksiä, jotta saat pitkän valotustasi:

Kamera

Duh - tarvitset kameran. Mutta sinun ei tarvitse olla iso, hieno kamera! Vaihtokykyinen objektiivikamera, jossa itselaukaisin ja lamppu on ihanteellinen. Ja mukava asia on se, että monet edulliset, aloittelijatason DSLR- ja peilikamerat ovat näillä ominaisuuksilla. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse kuluttaa kättä ja jalkaa kameraan, jos sinulla ei vielä ole sitä. Noudata edellä kuvattua Nikon D3300 -materiaalia 18-55 mm: n paketin linssillä erinomaisena esimerkkinä. Uutta, tämä asia on alle 450 dollaria kirjoitushetkellä. Se ei ole huono asia!

kolmijalka

Koska pitkän valotuksen valokuvat käsittelevät suljinnopeuksia, jotka ovat sekunteja, ellei minuutteja, sinun on annettava kameralle vankka, vakaa tukipohja niin, että ottamasi kuvat ovat mahdollisimman teräviä. Jälleen sinun ei tarvitse rikkoa pankkia jalustalla saadakseen jotain, joka palvelee sinua hyvin ja jolla on runsaasti ominaisuuksia pitkiä valotuksia ja muita valokuvia (ja videoita myös!). Vanguard VEO 235AP on hyvä esimerkki edullisesta jalustasta (noin 115 dollaria kirjoitushetkellä). Vanguard-jalustalla on erinomainen maine rakentaa laatua, joten tiedät, että saat jotain, johon voit luottaa, kun otat pitkän altistuksen.

Se voi kestää lähes kymmentä kiloa, niin hyvin sadonkorjauskameran ja objektiivin sisällä. Siinä on viisi jalkaosaa, jotka antavat suuren vaihtuvuuden korkeudelle, mutta se kääntyy alle 15 tuumaa helpottamaan kuljetusta. Kumijalat, metalliset piikit ja helposti lukittavat jalat helpottavat myös asennusta. Siinä on myös PH-25 2-tie Pan / Tilt Head!

Saatat pitää myös...