Luo valokuvatausta näiden GoPro-valokuvausvinkkien avulla

En ole varma kamerasta, joka liittyy enemmän seikkailuun ja valokuvaukseen kuin GoPro. Loppujen lopuksi se on pieni, voimakas ja voi kuvata videota. Voit kiinnittää sen rintakehäsi, jalustalle, kypärään tai jopa autoosi mielenkiintoisten valokuvien ja videokuvan lisäksi. Mutta GoPron todellisen voiman vapauttamiseksi sinun on annettava sille pieni apu, aivan kuten minkä tahansa muun kameran kanssa.

Tässä mielessä olen koonnut nopean luettelon asioista, joita voit tehdä valokuvataisteluun GoPro-ohjelmalla.

Hanki joitain suodattimia

Kameran suodattimien arvoa - GoPro tai muuta - ei voida aliarvioida. Vaikka on paljon tekijöitä, joiden mukaan amatöörit ja kuvat ammattilaisten erillisistä kuvista, suodattimien käyttö on todennäköisesti kaikkein yksinkertaisin ja helpoin. Jos otat GoPro Elite -paketin Formatt-Hitechin avulla, saat useita suodattimia, joiden avulla voit ottaa valokuvia seuraavalle tasolle ... Neutraalisella tiheyssuodattimella voit auttaa GoProta ottamaan upeita pitkän altistuksia.

Polarisaattorilla voit poistaa häikäisyä pois vedestä, vähentää ilmakehän samentumista ja parantaa taivaan kylläisyyttä ja kontrastia. Jopa yksinkertainen UV-suodatin auttaa GoPro-elämääsi, koska se auttaa suojaamaan GoPro-objektiivia vaurioilta. Tietenkin GoPro-laitteella voit ottaa valokuvasi paikkoihin, joita et yleensä pidä meren pinnan alla.

Tällöin haluat suodattimia, jotka auttavat korjaamaan kuvien värejä sukellettaessa siniseen tai vihreään veteen. Formatt-Hitech GoPro Dive Kit -laitteessa on kaikki mitä tarvitset ottamaan henkeäsalpaavia vedenalaisia ​​kuvia. Kuten edellä nähdään, sarjassa on erilaisia ​​sävytettyjä suodattimia värinäytteiden korjaamiseksi sukelluksen aikana. Mukana on myös suodattimen pidike. Toisin sanoen, onko sukellus Kalifornian rannikolla, pyöräilemällä New Hampshiren vuorilla tai jotain, oikean suodattimen avulla, voit kääntää GoPron entistä tehokkaammaksi valokuvaksi ja videolaitteisto.

Ajattele kokoonpanoa

Tiedän, että on vaikea kuvitella, miten kuvat ja videosi näyttävät, kun kamera on kiinnitetty rintaan tai asennettu kypärän päälle. Mutta jos asennat GoPro-telineesi jalustalle, voit käyttää sitä kuten minkä tahansa muun kameran, jotta voit kaapata hyvin piirrettyjä kuvia kaikesta, kun lapsesi pelaa jalkapalloa auringonlaskun yli talosi takana.

Vain kantaa perinteiset koostumuksen säännöt luodessasi laukauksia:

  • Käytä kolmansien sääntöjä luomaan tasapainoinen koostumus, joka siirtää ensisijaisen aiheesi keskelle vasemmalle tai oikealle.
  • Kiinnitä huomiota horisontin linjaan ja varmista, että se on täysin tasainen.
  • Käytä johtavia viivoja vetäksesi katsojat kuvaksi ja luo kuva paremmalla syvyydellä ja mitalla.
  • Etsi hyvää valaistusta, joka lisää draaman laukaukseen. Sivutunnistus on erinomainen syvyyden lisäämiseksi maisemissa; taustavalo on mukavaa Golden Hour -muotokuville.
  • Kiinnitä huomiota kuvan taustalla. GoPro-laitteilla on laaja näkökulma, joten sinun täytyy työskennellä hieman vaikeammin poistamaan häiriöitä.
  • Rajaa kuva niin, että ensisijainen aihe on voimakas kehyksessä. Haluat aiheen napata katsojan huomion.

Lisäksi työskentelet löytää mielenkiintoisia näkökulmia ja näkökulmia ottamaan laukauksia. Tämä voi tarkoittaa GoPro-laitteen asettamista maahan madon silmän näkökulmasta tai koukistelemisen sen rytmiin lintuperspektiivistä.

Tärkeintä on, että mitä enemmän GoPro-valokuvasi koostuviin töihin panostetaan, sitä paremmin he osoittautuvat.

Stabiloida GoPro

Aivan kuten minkä tahansa kameran, GoPro ottaa parempia valokuvia, jos se on vakiintunut. GoPros on hieno asia, että ne voidaan asentaa lähes kaikkialla, kuten aiemmin mainitsin. Hyväksytty, saat terävämpiä kuvia, jos GoPro on asennettu jalustalle kuin jos se on pyöränohjaimilla, mutta kohta on edelleen sama - turvallisempi ja vakaa GoPro on, sitä paremmat tulokset ovat.

Et tarvitse mitään suurta, kallista tai hienoa.

Saatat pitää myös...