Chic tapoja Sneak Extra istuimet olohuoneeseen

Nosta kätesi, jos olet innokas viihdyttäjä kirottu vaatimattomalla pohjapiirustuksella. Le huokaus . Älä kuitenkaan epäpeile. Piippaus lisäistuimilla on melko helppoa, kun tunnet joitain temppuja. Tässä on kahdeksan harkita ennen seuraavaa keräämistäsi.

1

TUCK STOOLS BENEATH CONSOLE

Tehtävä # 1: Etsi mahdollisia tallennuspaikkoja, jotka piiloutuvat tavalliseen näkyvyyteen. Alakerran alapuolella oleva tila tekee upean kehyksen joukolle chinoiserie puutarhan ulosteet.

2

ADD LOW-PROFILE CHAIRS tuulilasin eteen

Tiedämme, mitä ajattelet, mutta petite club tuolit pehmeä sävy voi todella auttaa määrittämään vaipan, eikä häiritä sitä. (Psst: Tämä asetus toimii myös television alla.)

3

KÄYTÄ OVERSIZE OTTOMAN KAHVAVALVONTAA

Vanhana, mutta haukkari: Kun istuimesi sohvapöytä on pehmeä ja verhoiltu (mieluiten upeassa vintage-tekstiilissä), sinulla on aina useita mukavia paikkoja tarjota yritykselle.

4

KUKAA KAHVAPALVELUT STYLISILLÄ SYÖVÄ (TAI KAKSI)

Sohvapöydän vieressä oleva veistoksellinen uloste lukee yhtä suuria osia objet d'art ja ylivuotoistuimet.

5

KIINNÄSSÄ ASTUIMEN SEAT

Älä anna ikkunan alapuolella olevan valkoisen tilan käyttämättä. Täytä se itsestään istuvalla penkillä (sen sijaan, että asennat tyylikkään sisäänrakennetun ikkunapaikan). Bonus: Voit liikuttaa sitä haluamallasi tavalla.

6

KÄYTÄ PUUTARHAASTEITA TAPAHTUMATTA

Jos etsit kaksoisnapsautettuja kappaleita, pitäkää tukevia ulosteita mielessäsi. Hiljainen ilta? Hei, täydellinen lepopaikka lasin Pinotille. Vieraat matkalla? Kauniimpia ahventumia.

7

SLIDE STOOLS OR CUSHIONS UNDERNEATH KAHVAVALVONTA

Pari glam flokati-verhoiltu jakkarat näyttävät oikealta kotona Lucite-kappaleen alla. Mutta tämä on tervetullut muistutus siitä, että kahvipöydän välitilaa voidaan aina käyttää. (Tuo lattian tyynyt!)

8

KÄYTÄ LOW BENCH AS ROOM DIVIDER

OK, sinulla on avoin pohjaratkaisu (onnittelut!), Mutta haluat säilyttää sen tällä tavalla. Etsi penkki, jossa on ohut jalanjälki ja ilmava siluetti, joka hahmottaa viinivuorojen väliin.

Saatat pitää myös...