Ovatko banaanit hyviä koiria varten? Ruoat Koirat voivat (ja ei voi) syödä

Voivatko koirat syödä banaaneja? Varma!

Banaaneilla on paljon hyviä asioita (paitsi että ne voivat käyttää niitä puhelimitse). Banaanit ovat täysin turvallisia koirille, kunhan he eivät syö, kuten koko joukko heistä.

Banaaneilla on myös paljon etuja. Esimerkiksi heillä on paljon hyviä ravintoaineita, jotka voivat olla kovaa, jotta koirasi voi saada muuten: B-vitamiini, C-vitamiini ja kalium.

Heillä on myös runsaasti kuituja, jotka, kuten ihmisten kanssa, voivat auttaa pitämään koiran säännöllisenä. Kuitu (yhdessä muiden luonnollisten entsyymien kanssa) tekee niistä myös hyvän vaihtoehdon koirille, joilla on tulehtuneita kaksoispisteitä tai suolen ongelmia.

Totta kai sinä voida on liian paljon hyvää. Banaanien avulla liikaa hyvää voi johtaa ummetukseen.

Jopa banaanin koon sopiva huolto voi olla hyvä, terveellinen välipala koirallesi.

Voivatko koirat syödä omenoita? Kohtuudella (ja varo siemenet ja ydin).

Kaikkivaltiaan Cesar Milanin mukaan omenat ovat kovaa ja kuitua riittävän puhdistaakseen koiran hampaat, mikä tekee heistä kelvollisen, edullisen vaihtoehdon hampaiden pureskeluille (vaikka silti tarvitset harjata hampaita). Yleensä se on hieno anna koirallesi pienet omenat. Kuten muut hedelmät, omenat sisältävät runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita, ja ne ovat aina hyvä asia. Erityisesti omenat sisältävät K-vitamiinia, kalsiumia, C-vitamiinia ja liukoisia kuituja.

Joten miksi vain maltillisesti?

Ensinnäkin omenan siemenet, ydin ja varsi sisältävät syanidia, joka on myrkyllistä sekä koirille että ihmisille (koirilla on vain vähän vaikeuksia pysäyttää itse syömättä tavaroita kuin ihmiset).

Plus, omenan siemeniä on yleensä helppo huomata - he ovat sellaisia ​​"piilossa" omenaliuskeissa, joten jos aiot ruokkia koirasi joitakin omenoita, ole erityisen varovainen ydin ja siemeniä.

Et myöskään halua menettää omenoita samasta syystä, ettet halua mennä hulluksi hedelmän kanssa. Kun hedelmät voivat lisätä ravintoaineita koirasi ruokavaliolle, hänen ruoansa suurimman osan pitäisi tulla lihasta (etenkin rodut kuten ranskalainen bulldog).

Voivatko koirat syödä avokadoa? Ei.

Joillakin eläimillä - hevosilla, linnuilla ja kaniineilla on taipumus olla Todella huonoja reaktioita tähän asiaan.Avocados sisältää kemikaalia nimeltä persin, fungisidinen toksiini, joka vuotaa ulos kuopasta ja imeytyy massaan.

ASPCA: n mukaan koirilla ei ole vakavia sairauksia syömisestä avokadoon, mutta he saattavat silti saada vatsan, jos he syövät paljon (kiitokset Jenille Dogthusiastilta tämän osoittamiseksi). Silti ASPCA mainitsee avokadon luettelossaan koirille vaarallisista elintarvikkeista.

Koska koirat ovat yleensä ylimielisiä syöjiä, he voivat myös syödä kuoppaa, joka voi estää ruoansulatuskanavan ja aiheuttaa vakavia ongelmia.

Jos koirasi vahingossa syö hieman avokadoa, luultavasti ei tarvitse huolehtia; saatat nähdä vain hieman oksentelua ja ripulia. Jos hän syö ruuan tai syö kuoppaan, puhelu eläinlääkäriisi saattaa olla kunnossa. Ja tietenkin, jos et ole varma ... vie hänet eläinlääkärille turvalliseksi.

Voivatko koirat syödä popcornia? Ei suositeltu.

Popcorn ei ole myrkyllinen koirille, ja syöminen pienistä kokonaan popcornista ei haittaa.

Emme kuitenkaan ole kovinkaan mielekäs mielestäni nöyrästi. Ensinnäkin syö kypsentämättömiä siemeniä voi aiheuttaa ongelmia koirille , ja me kaikki tiedämme, miten tuskallisen helppoa on saada vahingossa muutamia un-popped siemeniä suussamme syömättä popcornia.

Ainoa ero on, että poimimme ne, mutta koirat nielemään heidät. Kuluttamatta irtoamaton popcorn voi järkyttää koirasi mahalaukun ja johtaa hampaiden sairauteen.

Plus, popcornissa ei ole vieläkään ravintoarvoa. Joten kun kokonaan pop-popcornia ei ole myrkyllistä koirille, on liian monia riskejä sen arvoiseksi.

Jos sinun on ehdottomasti syötettävä koiran popcornia, syötä sen tavallinen popcorn ilman sokeria tai voita tai mene kaupalliseen popcorn-herkutukseen, joka on erityisesti tehty koirille (kuten Pupcorn).

Voivatko koirat syödä porkkanoita? Varma!

Löydät porkkanaa ainesosana monissa koiranruoissa, koska se sisältää beetakaroteenia, joka on erinomainen pentuesi silmille. Porkkanat ovat myös hyviä iholle ja takki, mikä tekee niistä todella välipala pitkäkarvaisille koirille, kuten kultainen noutaja tai maltillinen puput. Karroat ovat mahtava, terveellinen välipala koirille.

Vielä parempi, vaikka koirat yleensä pitävät tekstuurista. Ajattelen sitä: porkkana on pohjimmiltaan suuri keppi, jota voit syödä. Mikä koira ei rakasta sitä!

Voit ruokkia koirasi keitettyjä tai raaka porkkanoita. Ainoat todelliset rajoitukset ovat (kuten kaikki elintarvikkeet), eivät mene yli laidan ja varo porkkanoilla, jos koirallasi on diabetes, koska ne sisältävät sokeria.

Voivatko koirat syövät rypäleitä? Ei.

Olen kertonut tämän ihmisille, ja muutamat heistä ovat sanoneet: "Mitä? Koulutin koirani istumaan viinirypäleillä! "Jos tämä on sinun, sinun ei välttämättä tarvitse huolehtia. Ymmärtäminen siitä, miten viinirypäleet vaikuttavat koiriin, on todella viimeaikainen, mutta on havaittu, että ne liittyvät koiran munuaisvaurioon. ASPCA: n mukaan kukaan ei ole aivan varma, miksi näin tapahtuu, mutta se ei.

Jotkut koirat voivat syödä rypäleitä ilman merkittäviä sivuvaikutuksia (jälleen, syyt ovat tuntemattomia). Toiset voivat kuitenkin kehittää vakavia, hengenvaarallisia sairauksia.

Jos koira on nauttinut rypäleistä ja kokee toksisuutta, näet todennäköisesti jonkin verran oksentelua, väsymystä ja ripulia, mikä tarkoittaa, että sinun pitäisi ottaa hänet eläinlääkäriin.

Jos koirasi syönyt rypäleitä aikaisemmin, mutta ei kehittänyt äkillisiä myrkyllisiä oireita, kannattaa silti mainita se eläinlääkäriisi pentusi seuraavassa tarkastuksessa.

Saatat pitää myös...