6 Tres Chic Decor -opetus Olemme oppineet ranskalaisista

Let's kaikki leikata bologna foie gras ja myöntää, pieni osa meistä on aina halunnut olla mahdottoman tyylikäs ranskalainen nainen. Ja se tietenkin tarkoittaa, että on mahdottoman tyylikäs ranskalainen koti. Hämmästyneistä, mykistetyistä paletteista täysin epätäydellisiin patinaaseihin, tässä on kuusi sisustusta, jotka olemme keränneet tyylikkäistä ranskalaisista sisätiloista.

1

DUSTY PASTELS ON NAISILLE (ei vain lapsia)

Haalistuneet violetit, minttut ja punastuvat usein joutuvat relegoituneiksi yksittäisiin aksenttipalasiksi (tai lastentarhoiksi) Amerikassa. Mutta Ranskassa nämä kalkkimaiset sävyt ovat ensisijainen paletti huoneista, jotka ovat vaatimattomia yksityisiä asuntoja Chateau de Versaillesiin. (Toisaalta rohkeat, valoisat huoneet ovat harvoja ja kaukana toisistaan.)

2

HISTORIA KÄYTETÄÄN

Et löydä ranskalaista koputtavan seinämiä avointen pohjapiirustusten hyväksi. Pikemminkin he useimmiten päättävät antaa alkuperäisen asettelun tekemättä asiaa - ja viileät arkkitehtoniset luut ovat keskipisteenä. Monimutkaiset listat? Tee ne punkilla mattapintaisella työllä. Raskasmetallilattiat? Työnnä huonekalu seiniin ja jätä ne paljaiksi. Ornate mantel? Lean peili huipulla, mutta muuten ei koristele liikaa, niin että yksityiskohdat toimivat sisustuksena.

3

TEHOKKUUSTEHTYMINEN VOI JÄLJELLÄ TÄMÄN IMPERFEKTIN

Paljon kuin niiden usein jäljitelty street-tyyli, on olemassa elementti epätäydellisyydestä Ranskan sisustus, joka pelaa "vaivatonta viileä" tekijä. Ajattele: miellyttävän rypistynyt peitto, turhamaisuus alustaan ​​satunnaisesti Chanelilla tai silkki- vain niin sohvalla. Jätä aina elementti irti, jotta se olisi helppoa.

4

LUSH TEXTILES ovat erittäin tärkeitä

Merkittävä Marie Antoinette -viihde? Decadent katto-korkeus verhot, että allas lattialla. Mutta ikkunat eivät ole ainoa paikka, jossa ranskalaiset luottavat uneksiin kangasta loistavaan ilmeeseen. He ovat myös verhoiltujen seinien fanit, dramaattiset katokset ja tuftattu sametti kaikki- pohjimmiltaan mikä tahansa elementti, jolla on laaja siluetti ja rikas rakenne (kuten silkki brokadi tai duchesse-satiini).

5

HUONEET, JOTKA ON SINULLE

Olipa huoneen tyyli mega maksimaalinen tai harva ja yksinkertainen, loistelamppu (tai useampi) on ehdottoman välttämätöntä ranskalaisille sisätiloille. Hyväksy tämä hohdokas mielentila omassa sisustusohjelmassasi, katsokaa kristallikattiloita, antiikkisia koristeellisia peilejä, runsaasti kynttilänvaloa ja kaikkia ranskalaisia ​​kulta- ja kullattuja lisävarusteita, joihin pääset käsiksi.

6

AIKAN MERKITYKSET OVAT HYVÄ

Ranskalaiset tietävät, että kiinteä antiikki on useimmiten parempaa arvoa kuin mitä tahansa tuoretta laatikosta, ja että kulunut patina on merkki sekä laadusta että hienostuneisuudesta. (Heck, he olivat "kauhean tyylikkäitä" kauniisti ennen Rachel Ashwellia.) Ranskassa tämä käsite kääntää mieleen antiikkihuonekaluja, joissa on viehättäviä, hienovaraisia ​​epätäydellisyyksiä; pehmeästi valkaistu valkaisu; hapettuneet peilit; ja vastaavia.

Saatat pitää myös...