6 Yllättävää puhdistusvihjeitä, jotka eivät syö koko lauantaita

Säännöllinen kunnossapito on riittävän hallittavissa, mutta syväpuhdistus niissä nurkissa ja röyhkeissä on toinen tarina. Mutta ennen kuin soitat ammattilaisille, kuuntele: Siivousmestari ja Clean My Space -elokuvan kirjoittaja Melissa Maker jakaa hänen hakkeroitaan pelottavampien töiden parissa ja lupaamme, ettei kukaan niistä tuhoa viikonloppua.

1

ikkunalaudalle

Käytä kuivaa hammasharjaa (ehkä ylimääräistä hammaslääkäriltä) lian irtoamiseen ja tyhjennykseen harjan kiinnityksellä. Kun olet puhdas, anna sillat nopeasti märkä pyyhkäisemällä loppuun. Jos yrität pyyhkiä sen ensin, teet vain likaa tiukemmin vedellä. Rookie-virhe on ratkaistu.

2

LÄMPÖPATTERIT

Aseta pyyhe litteänä jäähdyttimen alle ja ota pitkäkestoinen ilmasuihkusharja (ne, jotka näyttävät jättiläisperäiseltä ripsivahvistimelta), pudottamaan jokaisen jäähdyttimen osan. Pumppaa sauvaa sisään ja ulos useita kertoja saadaksesi kaiken huijauksen. Siivota? Helppo. Pöly putoaa pyyheyn.

3

lampunvarjostimet

Se ei ole vain mustia neulepusseja. Irrota lampunvarjostin ja mene sinne rullalle.

4

PET HAIR

Jäykkäkourista ei näytä pääsevän eroon, kastele puristimen kumipää ja aja se maton, mattojen tai verhoilujen yli. Turkki kasvaa heti, ja voit poistaa sen helposti paperipyyhkeellä.

5

FAUCET STAINS

Pyyhi puuvillakankaan valkoisella etikalla (anna sen imeä etikkaa), laita se hanalle yön yli ja aamulla voit poistaa harjaspäällysteitä hammasharjalla (kiitos taas, tohtori Hoffman). Huuhtele ja hiljaa kiiltävä pinta.

6

TOILET BOWLS

Nämä renkaat ovat vähemmän pelottavia kuin ne näyttävät, rehellisiä. Käytä tukevaa hohkakiviä ja hiero varovasti vaalean alueen ympärille ja nosta vaivattomasti. Jatka sitten siivota wc tavalliseen tapaan. Nyt on aika loppupäivän toimintaan, mikään niistä ei ole puhdistusta.

Saatat pitää myös...