6 yksinkertaista tapaa antaa keittiölle parempaa virtausta

Voit kuoriutua ja vaimentaa keittiösi kuohuviinin täydellisyyteen, mutta jos mukit ovat kilometrin päässä kahvin potista ja ruoanlaitto mausteita haudataan ruokakomeroon, se ei pysy pitkään. Se, suloiset ystävät, on huono keittiön "virtaus" (tai strateginen elementtityö, joka väistämättä tekee ruoanlaitto- ja puhdistusrutiinistasi tapa saumattomampi). Tarkastelimme Annie Draddy ja Michelle Hale, gurujen takana ammattijärjestäjä Henry & Higby, kuuden genius vinkkejä keittiön virtauksen maksimoimiseksi.

1

ORGANISOI "VYÖHYKKEJÄ"

Tee niin hyvät kokit ja suunnittelijat tekevät ja ajattelevat keittiötä sarjaksi omistettu alue. (Yksi ruoanvalmistuksesta, ruoanvalmistuksesta, ruoan varastamisesta, ruoan syömisestä jne.) Yleisääntö on, että pidät tavaroita, joilla on samankaltaiset tuotteet, jotta voit: 1) tietää missä löytää ne ja 2) joten älä osta yli ja osta 20 laatikkoa riisiä pilaf.

2

STORE SEASONALLY

Joten miten saat tämän ylimääräisen vastaustilan erityisille "vyöhykkeille"? Helppo. Paketat pois neulepuserot ja takit, kun keväiset temps palaavat - mutta teetkö samaa Crock-Pot- ja evästearkistasi? Kaappien tavoin keittiöt pitäisi mallintaa kausittaisen tehokkuuden vuoksi, joten sinun ei pidä tuhlata arvokasta helposti saatavilla olevaa säilytystilaa kohteissa, joita ei käytetä useita kuukausia. Sen sijaan säilytä off-season -esineitä autotallissa tai vapaa-kaappiin ja vedä sitten ajoissa suosikkeja (kuten limusiinikanasto ja jäätelökone) kesäisin.

3

PIDÄ SÄHKÖÄ

Säilyttämällä säännöllisesti aterioita (ajatella oliiviöljyä, oregaania ja kosher-suolaa) kaukana uunistasi on typerä tapa lisätä ylimääräistä aikaa ateriavalmistukseen. Nopeuttaa päivittäisiä ruoanlaitto rutiineja laittamalla öljyjä ja mausteita jossakin järkevään paikkaan. Ihannetapauksessa nämä kaverit tulisi sijoittaa kamiinan vieressä olevaan kaappiin (visuaalisen sekavuuden vähentämiseksi), mutta jos kortti ei ole korttien kohdalla, käytä tyylikkää alustaa laskimollesi, jotta se sopii arkipäivän arjen tarpeisiin.

4

LÖYDÄ ASENNETTUA

OK, älä huuhaa astianpesukoneesta (ne ovat kirjaimellisesti parasta tapailla keittiöille koskaan), mutta purkavat sen voida verotetaan selällemme. Astianpesukoneen purkamisen helpottamiseksi harjoittelua säilytetään mahdollisimman lähellä astianpesukoneita, astioita, lasit ja hopeametallit. Tyhjennä kaapin tila laitteen yläpuolella ja poista tuoreet astiat ja palauta ne oikeaan paikkaan yhdellä iskulla.

5

YMPÄRISTÖÖN TUOTANNON VALMISTUS

Psst : Yksittäinen paras paikka leikkauslevyjen säilyttämiseksi (virtauksen näkökulmasta) on takanasi, altaan alapuolella tai vieressä. Näin voit helposti huuhdella ruokaa, leikata sitä leikkuulaudalla ja sitten saada nämä kasvikset keittosi päälle (tai voileipää) pienellä vaivalla. Voi, ja kolme piristää helppoa puhdistusta varten (tiedät että peset sen alituisesti ).

6

ASENNUSASETUKSET KÄYTTÄJILLE

Onko maailma pyöri kahvia vastaan? Tee mini-kahvinkeitin, jossa on kaikki kiinnikkeet (sokeri, mukit, kahvipavut jne.), Jotka on ryhmitelty yhteen paikkaan. Avid-leipuri? Aseta hieno pikku leivinasema seuraavan kerran, kun teet evästeitä. Säästät energiaa ja näytät persoonallisuutesi käynnistymään.

Saatat pitää myös...