5 Helppo tapa puhdistaa kodin, vaikka sinulla ei olisi aikaa

Päivittäisten yhdeksän ja viiden välillä ja kuukausittaisen kirjakaupungin ylläpidossa on helppo ymmärtää, miksi koti ei aina näytä täysin tyyliltään Instagram-valokuvasta. (Um, hello, sinä olet vain ihminen.) Jotta kotityöt eivät tuntuisi vähäisemmiltä, tässä on viisi puhdistuspistettä, jotka kestävät alle kymmenen minuuttia.

1

KÄYTÄ KÄYTETTÄVÄN KÄYTTÖMENETELMÄ

Jos on olemassa mitään sekaantumista, olipa kotisi puhdas, se voi näyttää itsestään selvältä. Päästä se irti pinosta käyttämällä korien keräysmenetelmää. Tartu pyykinkoriin, kävele talosi ympärille ja heitä kaikki kohteet, jotka ovat paikoillaan, kuten takapenkillä takana oleva takki. Aseta kori syrjään, kunnes voit laittaa kaiken takaisin siihen, missä se kuuluu.

2

ANNA LATTIA NOPEASTI

Et halua tyhjentää tyhjiä aina kun huomaat vähän pölypalloa. Anna imurointi laiska sunnuntai ja pitää lattiat hallinnassa viikon aikana Swiffer Sweeperillä. 360 asteen kääntöpään ansiosta voit liikkua sohvan, viihdekeskuksen ja keittiökalusteiden alla kahdessa minuutissa s tasainen. Onko kummallista myöntää, että pidämme tätä jonkin verran tyydyttävänä?

3

ON STRATEGINEN TRASH-LAUKUTTA

Sen sijaan, että roskakori tyhjennetään ja laitetaan tuoretta laukkua, pysyt vain askeleen edellä. Avaa tyhjä roskapussi ja ota sitten toinen laukku, avaa se ylös ja laita se ensimmäiseen (joten sinulla on kaksoispussi). Jatka tätä kunnes olet kerännyt kymmenen pussia ja laita ne kaikki kanteen (taitettu huulen yli). Seuraavan kerran, kun otat roskakorin, jo uusi pussi on jo valmiina lähelle.

4

PIDÄ KÄYNNISTÄVÄT SÄILYTYS BAY: ssa

Onneksi hajuja ei ole niin vaikea peittää kuin voisi ajatella. Ensinnäkin löytää syyllinen ja hävittää se tout sviitti. Jos ärsyttävä tuoksu viipyy jääkaapissa, pidä kahvimyllyjä astian kulhoon. Jos se tulee jätehuollosta, heittää muutaman sitruunan kuoriin ja ajaa ne läpi. Ahh, tuoksun makea tuoksu.

5

KÄYTÄ LAITETTA LISÄÄ AINETTA

Sen sijaan, että hukataan aikaa ja puhdistetaan satunnaisia työkaluja ja laitteita erikseen, heittää kaikki astianpesukoneeseen samaan aikaan. Kuuma vesi ja saippua toimivat täydellisenä desinfiointiaineena. Laitetta, joka on astianpesukone? Makeup-harjat, koiran lelut, valikointiristikot, kytkinlevyt, hammasharjat, kaappikupit, piilolinssien kotelot ... luettelo jatkuu.

Saatat pitää myös...