4 Yllättävää tapaa koirasi sanoo "Minä rakastan sinua" (mukaan lukien haukottelu)

Oletko koskaan miettinyt, "onko koirani rakastanut minua?" Vatsasta naarmuuntuu, hoidetaan, löytääkseni täydellinen lapsenvahti , teemme paljon osoittamalla koirillemme kuinka paljon me välitämme. Mutta miten tiedämme, että he tuntevat samanlaisilta? On selvää, että on olemassa joitain selkeitä merkkejä, joita voit etsiä.

Lemmikkisi ei voi tulla kotiin ruusujen kimppuilla, mutta hän saattaa tuoda sinulle suosikkisi KONG . Ja se on merkki syvästä kiintymyksestä. Yep-slobber ja kaikki.

Etsitkö enemmän tietoa koirasi ajatuksista ja tunteista? Aloita Dr. Stanley Corenin kanssa välttämätön Miten koirat ajattelevat koirien psykologiasta ja tohtori Patricia McConnellista Koiran rakkaudesta , Kaikki koiran tunteet.

Jos koirasi näyttää jotain seuraavista käyttäytymistä, merkit osoittavat hänen haluttoman rakkautensa puolestasi.

Hän menee hulluksi kun tulet kotiin

Olemme kaikki nähneet tämän aiemmin. Kuljette etuoviin ja olette innokkaasti tervehtineet koirasi, häntä heiluttaen jossa on lelu hänen suuhunsa (ja todennäköisesti myös paljon hyppäämistä!). Tämä on rakkautta sen oikeassa muodossa.

Koirasi näyttää jännityksesi nähdäkseen sinut millään tavalla. Wall Street Journal Blogin mukaan, jos koira näyttää tekevän sen joka kerta, kun joku kävelee taloon, hän voi olla hieman ... halveksittava. Joten, tämä ei ole vahvimmin määräävä tekijä siitä, onko Fido mielestäsi "yksi".

Erityiset kasvojen ilmentymät

Koiran rakkaus ei ole kaikki häntä heiluttaen. Sen sijaan se on kyse ilmeet . Japanissa äskettäin tehdyssä tutkimuksessa koirille esitettiin koiria vanhempaansa, vieraalleen, koiran lelulle ja heille, jota he hylkäsivät. Kun näet heidän vanhempansa, koirat heti nosti kulmakarvat (etenkin vasemmalle). Kun he näkivät muukalaisen, kasvojen liikkuminen oli huomattavasti vähäisempää ja oikean otsan liike.

Samalla tavoin, kun he näkivät jonkun, jonka he tiesivät ja olivat sitoutuneet, koiria siirsivät vasemman korvansa takaisin. Jos se oli asia, jota he eivät halunnut, he siirsivät oikeutensa. Tutkimuksen mukaan tämä viittaa siihen, että koira on todennäköisesti enemmän varautunut tapaamaan uutta tai näkemästä jotain, jota he eivät pidä.

Hän todella odottaa sinua

60-minuuttisen segmentin CBS: ssä Anderson Cooper tapasi tunnetun koiran asiantuntijan Brian Haren keskustellakseen koiran rakkaudesta. Tämän segmentin mukaan, milloin koirasi näyttää silmäsi , hän "halaa sinua silmillään."

Miksi? Koska kun koira katsoo sinua, oksitosiini vapautuu , joka on sama hormoni, joka auttaa uusia äitejä sitoutumaan vauvoillaan. Tämä silmäkosketus todella osoittaa koirasi rakkautta sinua kohtaan.

Emme suosittele sinua katsomaan kilpailua ensimmäisten 10 minuutin ajan, kun olet tullut kotiin tänä iltana. Hän tuntee välittömästi, että jotain on erilainen, ja hän todennäköisesti näyttää pois. Sen sijaan vie aikaa yrittää pitää silmäkontaktia koko päivän ajan ja katso miten koira vastaa.

Hän huohottaa sinut

Olemme kaikki kuulleet, että haukottelu on tarttuvaa, ja se voi olla kokenut tämän, kun kaveri hautaa keskustelun aikana. (Oletteko vain haukottaneet? Jopa lukeminen haukottelun vuoksi voi aiheuttaa haukottelun!). Mutta tiesitkö, että koirat kokevat saman tunteen?

Live Sciencein mukaan äskettäinen tutkimus osoittaa, että haukottelu osoittaa empatiaa meissä. Toisin sanoen, koska ihmiset ovat empaattisia, he ajattelevat haukottelua vertaisryhmissään. Koiran empatiaa on lähes mahdotonta mitata, mutta se on todennäköistä haukottelu symboloi sidoksensa ihmisiin .

Tässä tutkimuksessa koirat todennäköisemmin haukottelivat, kun omistajat haukottivat, toisin kuin muukalainen. Vaikea uskoa? Voit testata sen kotona. Älä vain lannistu, jos koirasi ei haalistu välittömästi - hän ei ehkä tunnista haukottelua, vaan ihmettelee, miksi näytät hänelle virneettänne.

Se on True Love

On olemassa runsaasti "tieteellisiä" tapoja vahvistaa koirasi rakastaa sinua, mutta tietenkin nämä reaktiot vaihtelevat koirasta koiraan.

Todellinen tapa tietää, koirasi rakastaa sinua? Luota suolistasi . Olipa hän koskettaa korviaan, kun hän kuulee äänesi, näyttää niukalta, kun lähdet, mutta hyppää hallitsemattomasti, kun tulet kotiin tai nauti omien vieressänne mahdollisuuksista, olemme melko varmoja hänen sydämensä on 100% sinun .

Saatat pitää myös...