3 virheet, joita valokuvaajat tekevät, kun he asentavat valokuvausliiketoimintaansa

Kun valitset valokuvausliiketoiminnan, on paljon ajateltavaa. Sinun on keksittävä nimi, löydettävä paikka toimistostasi tai studiostasi ja kirjoittanut tarvittavat yritystoiminnat lailliseksi liiketoiminnaksi. On myös suunnitella logo, jossa on luonut verkkosivusto, varustettu tarvittavilla valokuvavälineillä ja aloittamalla mainonta.

Joo ... se on paljon!

Kun otetaan huomioon, kuinka paljon teidän levyillesi aloitat valokuvausliiketoiminnan, ei pitäisi olla yllättävää, että monet orastavat valokuvaajat tekevät paljon virheitä. Näiden virheiden poistaminen on todennäköisesti mahdotonta. Kouluttamalla itsellesi joitain kohtia, joita kohtaat, voit ainakin minimoida virheesi matkan varrella. Tässä on kolme yleistä virheitä, joita valokuvaajat tekevät perustamalla liiketoimintaansa. Katso ja opi, jotta vältät nämä samat ongelmat.

Virhe # 1: Ei verkkoyhteyttä tarpeeksi

Vaikka omistat oman yrityksen, et todellakaan ole saari. Työskentely tyhjiössä ei aio tehdä mitään etuja, kun se tulee perustaa valokuvaus liiketoiminnan ja rakentaa se jotain onnistunut. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on verkostettava alueen muiden ammattilaisten kanssa, jotta voit rakentaa yhteyksiesi teollisuudessa. Esimerkiksi jos olet hääkuvaaja, anna se kohta esitellä itsesi muille ammattilaisille, jotka palvelevat hääkuvausalaa.

Tämä tarkoittaa sitä, että menemme paikalliseen leipomo- ja kukkakauppaan, pysäyttämällä tulostimet, käymällä pukeutujien kanssa ja niin edelleen. Yksinkertaisesti esitellä itsesi näille ihmisille, jotta he voivat laittaa kasvon nimeen voi auttaa sinua luomaan yrityksiä. Itse asiassa, jos voitte olla molempia osapuolia tyydyttäviä ehtoja, ehkä voit jättää joitain käyntikortteja toimipaikassaan vastineeksi ottaa joitain käyntikortteja studiossasi.

Lisäksi, kun kehität näitä suhteita, huomaat, että ihmiset ovat halukkaita jakamaan salaisuutensa menestykseen. Vielä parempi, saattaa tulla kohta, jossa voit yhdistää toisen palveluntarjoajan tarjoamaan erityisiä paketteja keskinäisille asiakkaille. Esimerkiksi voit käsitellä kauppaa kukkakauppiaan kanssa niin, että molemmat tarjoavat pienen alennuksen, jos asiakas kirjaa sinut sekä häällesi. Tässä on kyse siitä, että verkostoituminen on yksi tärkeimmistä prioriteeteista, kun asetat yrityksesi. Ei vain se voi auttaa sinua saamaan neuvoja vakiintuneilta ammattilaisilta, mutta se voi myös johtaa enemmän liiketoimintaa sinulle!

Virhe # 2: Ei ole Studio-avustajaa

Kuten sanoin aikaisemmin, vaikka sinä olet valokuvausyrityksenne ainoa omistaja, et ole saari. Avulla liiketoiminnan johtaminen osoittautuu sinulle korvaamattomaksi, kun rakennat sen jotain onnistuneeksi ja pitkäaikaiseksi. Joillekin valokuvaajille tämä tarkoittaa sitä, että heillä on toinen ampuja, joka auttaa heitä suurissa tapahtumissa, kuten häät tai konsertit. Muille valokuvaajille tämä merkitsee sitä, että muokkaustöitä kasvatetaan kolmannelle osapuolelle, jotta aikaa vapautuu muuhun liiketoimintaan. Mutta mitä kaikki valokuvaajat voivat hyötyä, sinulla on virtuaalinen studioavustaja, joka pitää sinut järjestäytyneenä ja seurata.

Jos kysyt minulta, paras valokuvausavustaja on Iris Works. Iris Works auttaa sinua naulata kaiken alas liiketoiminnan takaa - kaikki tavaraa, joka vie aikaa, mutta että asiakkaasi harvoin näkee. Tässä on hyvä esimerkki:

Vietät paljon aikataulutusasiakkaita. Iris Works tekee tämän uskomattoman helppoa auttamalla ylläpitämään kalenteriasi toimintaa päivittäin tehtävien luetteloiden avulla. Tämä tarkoittaa, että et koskaan unohda asiakaskokousta tai kaksinkertaista kirjaa valokuvan, koska Iris Works seuraa kaikkia nimityksiäsi sinulle. On helppo nähdä kaikki backend-tehtävät Iris Worksin hallintapaneelissa, joka on yllä. Ajattele sitä koko yrityksesi tilannekuvana yhdellä näytöllä. Avaa vain kojelauta ja näet kaiken siitä, mitä sinulla on aikataulussaan päivälle, mihin asiakkaasi ovat olleet (eli jotka ovat maksaneet laskuja ja joilla on yhä laskuja).

Vain yksi katso kojelautaan ja olette kaikki kiinni siitä, mitä tapahtuu!

Tässä on toinen esimerkki:

Yksi Iris Worksin monista ominaisuuksista on asiakasportaali, joka pitää asiakastietosi hyvin järjestettynä helpon pääsyn. Voit lisätä yksityiskohtia asiakasprofiileihin, kuten syntymäpäivään, vuosipäivään tai lasten syntymäpäiviin, jotta voit lähettää huomaavainen tervehdys heidän erikoispäivänään. Voit lisätä sähköpostiosoitteita ja muita yhteystietoja lähettämään asiakkaille tietoja tulevista kampanjoista. Voit jopa käyttää asiakasportaalia järjestämään verkkosivustolta saamasi johdot. Potentiaalisten asiakkaiden lisääminen yhteystietoluetteloosi ei ole koskaan ollut niin helppoa!

Mitä tämä kaikki tarkoittaa, että Iris Worksin kanssa vietät paljon vähemmän aikaa paperin etsimiseen ja hallinnollisten tehtävien tekemiseen. Kun käytät enemmän aikaa kädet, voit keskittyä huomion asioihin, kuten verkottumiseen, viittausten vastaanottamiseen (lisää seuraavasta), viestinnästä asiakkaiden ja potentiaalisten asiakkaiden kanssa ja vastaavia. Iris Worksin tehtävänä on myös paljon enemmän - laskujen hallintaan asiakkaiden maksujen keräämisestä sopimusten luomiseen ja asiakkaiden viestinnän automatisoimiseen. Lyhyesti sanottuna, jos haluat saada yrityksesi alkavan oikealla jalalla, tarvitset Iris Worksin. Se voi tehdä kaiken eron maailmassa. Kysy vain tyytyväisiä asiakkaita!

Virhe # 3: ei pyytäisi viestejä

Jos et pyydä asiakkaita viittauksista, et tee itsellesi tai yrityksellesi mitään etuja.

Vaikka verkostoituminen on välttämätöntä, kun se tulee siihen, potentiaalinen asiakas tulee arvostamaan ystävän tai perheenjäsenen (tai jopa kuluttajan, jota he eivät tiedä) panoksensa kukkakaupat, leipuri tai muu yritys henkilö suhteessa sinun arvoasi valokuvaaja.

Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on kehitettävä vankka suunnitelma, jonka avulla voit pyytää ja saada viestejä tyytyväisiltä asiakkailta.

On selvää, että avain hakupyyntöön on tuottaa erinomainen tuote, jolla on erinomainen asiakaspalvelu ja joka menee yli ja sen ulkopuolelle varmistaaksesi, että asiakkaasi ovat täysin tyytyväisiä kokemukseenne, jotka toimivat kanssasi.

Saatat pitää myös...